domingo, 26 de julio de 2015

Resum Junta Veïnal extraordinària del dia 22 de juliol.

En primer lloc, volia aclarir que a les juntes extraordinàries nomes es pot parlar dels temes que proposa el govern municipal. Les preguntes i propostes de l’oposició nomes es poden fer a les juntes ordinàries.
El primer punt de l’ordre del dia va ser l’aprovació definitiva de l’escut de l’EMD. Els socialistes ens vam abstenir perquè considerant que es l’escut que ens te que representar a tots, en el moment de les propostes, l’equip de govern diu que van demanar l’opinió de totes les associacions del poble, però a natros no ens van dir res. No tenim res en contra de l’escut aprovat encara que ens agradava més la proposta en que l’arbre era una olivera. Per cert l’escut ha sigut creat per l’empresa Saeta del bitemer Ignasi Barrera, cosa que ens sembla molt be.
El segon punt tractava d’uns transvasaments de diners entre diferents partides, era una proposta assumible, però el grup socialista no li vam donar suport ja que fa temps que diem que mentre el govern municipal no demani formalment els diners que ens deu l’ajuntament de Tortosa, no donarem suport a cap proposta econòmica.
El tercer i quart punt eren els tràmits inicials per a crear una plaça de directora per a l’escola bressol, en aquest cas, com feia menys de tres setmanes que els hi havíem demanat en ple que creessin una bossa de treball per a cobrir esta plaça, que estan obligats a crear per llei, els hi vam donar suport. Recordeu que l’equip de govern de Convergència va rebutjar la nostra moció. Esperem i desitgem que facin una convocatòria pública per a cobrir la plaça.
Ara suposem que la propera reunió de la Junta serà el dia 1 de setembre.  


No hay comentarios:

Publicar un comentario