miércoles, 8 de julio de 2015

Resum de la reunió de la Junta Veïnal de 7/7/15 CiU vota en contra de crear una bossa de treball para cobrir una plaça a la Guarderia

Al Ple d’ahir l’equip de govern no va portar cap trema a tractar.
Movem i Socialistes van presentar una moció per demanar que es facin pregons (bandos) abans de cada Ple. Es va aprovar per unanimitat.
El Socialistes vam presentar una moció demanant la instal·lació de bústies a l’edifici del consultori per a la gent que viu als horts i no pugui anar a buscar la correspondència a l’hora marcada per correus per atenció al públic. Va ser aprovada per unanimitat encara que ens van dir que tenien que estudiar el cost de la instal·lació.
Com tenim coneixement de que tenen que posar una persona més a l’escola bressol (guarderia), els socialistes vam demanar que es convoques una bossa de treball per a que les persones que estiguin interessades es puguin presentar.   Es va rebutjar amb els 5 vots de CiU en contra i els 4 de la oposició a favor.
En l’apartat de precs i preguntes Eliseu va preguntar pel cost del telèfon mòbil de l’ajuntament, aproximadament 100 euros mensuals i l’alcalde va dir corresponia a dos mòbils i que el preu era ajustat.
També va demanar Eliseu que es netegen les vores dels camins i li van dir que en netejarien dos, però no van dir quins.  
Oscar li va dir al regidor d’esports que quan convoqui als joves ho faci mitjançant un pregó per a que se’n pugui assabentar tothom, ja que hi ha molts joves a qui no es va avisar en la convocatòria que es va fer fa poc.   
No li va respondre res.

I no es va tractar cap assumpte més-
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario