sábado, 29 de marzo de 2014

La nova llei de seguretat


Fa dies que li dono voltes a dos fets dels quals se’n esta parlant mol. Un es  el tema de Ceuta i Melilla i els salts al ballat per part dels emigrants, i l’altre son els fets violents que van passar a Madrid al final de la manifestació de diumenge passat.
Dec ser molt mal pensada, però trobo que després de les crítiques que va rebre el ministre després de la mort de 15 emigrants ofegats, les forces de seguretat estan sent molt permissives i no fan més que deixar que es produeixin assalts al ballat. No serà per a que pensem que si no es va a totes no es pot funcionar?
Respecte als fets de Madrid, per una banda els policies s’estan queixant de que els seus caporals van estar massa passius i descoordinats en les actuacions contra els violentes i per altra estic segura de que la policia sabia que hi haurien bandes organitzades per a crear el caos. Tenien que veure’s imatges de violència per posar a la gent en contra dels manifestants i de les manifestacions?
Ara tot es parlar de la nova llei de seguretat i de limitar les manifestacions pel centre de Madrid. Tot te un tuf de provocació organitzada que no es pot aguantar.

Per cert segons les dades oficials els emigrants que entren pel sud (Ceuta, Melilla i pateres) només representen el 5% de la immigració que entre a España i que majoritàriament arriba per carretera o per avió (i no sen parla).  

1 comentario:

  1. En tot això jo pense que l'únic objectiu dels que ens governen hui en dia és sembrar la divisió. Sempre ho dic: 'Divide i venceràs' és el seu slogan. Per llevar importància a una macromanifestació com la de fa una setmana, desvien l'atenció dels ciutadans incidint i donant importància als grups violents, que sempre els hi ha, i ojo que no fos tot preparart pels mateixos de sempre amb el mateix proposit: fomentar l'odi i divisió envers les forces i cossos de seguretat. Ho fan de conya... ho consegueixen. Mentre creen odi entre natros, ells van fent, i no ens adonem que el vertader punt de mira, el centre de la diana on centrar el nostre recel i mala llet són ells.
    En fi... que ho estan aconseguint. 'Divide i venceras'... ès el seu slogan. El nostre hauria de ser... 'la unión hace la fuerza', i no seguir al pastor del ramat al que no més li convé que sigam un panda de borregos als que manipular.

    ResponderEliminar